Location

Rotterdam Central District werkt als een magneet op mensen, bedrijven en organisaties met ambitie. Van waar ook ter wereld. The Modernist versterkt dat effect.

Doing business with the rest of the world

De aanwezigheid van talent, een interessante woningmarkt, een groot academisch bereik, de dynamiek van een wereldstad en een mentaliteit waaraan niet te tornen valt. The Modernist zit er middenin. Groot Rotterdam, de Randstad, de rest van het land zijn altijd dichtbij; de bereikbaarheid plaatst The Modernist in het epicentrum van die dynamiek. Het staat midden in Rotterdam Central District, pal tegenover Rotterdam CS, waar treinen, trams, bussen en de RandstadRail een goed functionerend ov-netwerk ontsluiten. En met de auto ben je in 12 minuten op de ring.

The Modernist is een concept gebaseerd op het realiseren van ambities. Het is de plek waar mensen in jeans en maatpak elkaar vinden om elkaar te inspireren, om ideeën te laten ontstaan en verder te brengen.

De locatie van The Modernist is het entreegebied van Rotterdam, een uitnodigend geheel van lobby’s, bars, winkels, restaurants en boetieks met daarboven grootse, transparante en dynamische kantoren die je welkom heten in de stad.

read more
Rotterdam
  • 1
  • /
  • 3
Rotterdam Centraal Station 3 minuten lopen
Rotterdam/The Hague Airport 15 minuten met de auto
Schiphol Airport 25 minuten met de trein
In 32 minuten met de trein in Antwerpen
Amsterdam 42 minuten met de trein

Rotterdam
Central District:
innovation center
at the hear of
the city.

play video

Weenapoint redevelopment

The Modernist is het finale project in de herontwikkeling van het Weenapoint-complex als smeltkroes van grootsteedse zakelijkheid, hospitality en economische diversiteit. De inmiddels gerealiseerde projecten en gebruikers leggen het DNA bloot dat deze locatie kenmerkt; vermogensbeheerder Robeco en advocatenkantoor Nauta Dutilh zijn de exponenten van de corporate cultuur die hier naadloos overvloeit in de geest en sfeer van kleine retail en horeca. Groene energieleverancier Green Choice maakt zich hier benaderbaar voor consumenten en Premier Suits speelt ter plekke in op de wensen van de zakelijke reiziger. Ondernemend Rotterdam op zijn best. Daar wil je onderdeel van zijn.