Facilities

There are wishes and demands. There are ambitions and goals. There are tomorrows and the days after. In between there is The Modernist.

Face to face with the modernist

The Modernist staat midden in Rotterdam Central District, pal tegenover Rotterdam CS. Een plek die leeft en bruist, die voor een 24/7 bedrijvigheid zorgt en een sfeer creëert waarin zakelijkheid en ontspanning hand in hand gaan. Het is de plek waar reizigers uit de stad en de rest van de wereld aankomen en vertrekken, waar gewone mensen veranderen in aantrekkelijke consumenten, waar kennis wordt aangevoerd en geëxploiteerd, waar werken overgaat in uitgaan.

Function and fun

Vestigen in The Modernist biedt meer voordelen dan huisvesten en werken in een cool gebouw. Het is ook jezelf, je bedrijf en medewerkers een plek gunnen in het hart van Rotterdam Central District. Een plek waar je aan de ene kant verbonden bent met de bruisende binnenstad, die begint met retail en horeca in de plint van The Modernist die passen bij de kwaliteit van het gebouw en de gebruikers.

Letterlijk aan de andere kant bevindt zich een groene oase van rust: de binnentuin van The Modernist. Hier vinden gebruikers en bewoners van The Modernist een plek om even de gedachten op een rijtje te zetten. Even van de zon te genieten. Of misschien wel om gewoon heel even niks te doen.

read more
  • 1
  • /
  • 3
Een binnentuin als groene oase van rust.
Ruimte voor retail en horeca in de plint.
Grote fietsen-
stalling met kleedruimtes en douches
Ondergrondse parkeergarage met oplaad-
punten.